Câştigătoarea Challenge Cup la volei feminin în 2016, CSM Bucureşti, a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia elenă Olympiacos Pireu, cu scorul de 3-0, în manşa tur din faza 16-imilor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-18, 25-22, după doar 86 de minute de joc.

Partida retur se va juca în 11 ianuarie, la Bucureşti, iar câştigătoarea din dubla manşă va evolua în faza optimilor de finală, cu Levski Sofia (Bulgaria) sau Canakkale Klubu (Turcia).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot miercuri, cealaltă reprezentată a României în 16-imile Challenge Cup, Ştiinţa Bacău a fost învinsă pe teren propriu de formaţia turcă BBSK, cu 3-1.

În 2016, echipa CSM Bucureşti a câştigat Challenge Cup, trecând în finala competiţiei de formaţia turcă Trabzon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.