Jucătoarea Raluca Olaru a declarat, duminică, după ultimul meci al întâlnirii de Fed Cup România – Canada, că atmosfera din sala din Cluj-Napoca a fost extraordinară şi că îi pare rău că nu a putut mulţumi publicului de pe teren la final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Înaintea meciului de dublu eram foarte bucuroasă că am învins, era 3-0, nu mai conta atât de mult scorul petru mine, voiam să mă bucur de această atmosferă minunată. A fost un meci de nivel bun din patrea noastră, prima oară împreună, prima oară la Fed Cup... Adversarele au jucat şi ele bine. Atmosfera a fost una senzaţională. Îmi pare rău că la sfârşitul meciului nu ni s-a luat un interviu pe teren, pentru că voiam să mulţumesc şi eu”, a spus Olaru la Digi Sport.

Echipa României a învins Canada, scor 3-1, la general, în Cupa Federaţiei, după ce Ana Bogdan şi Raluca Olaru au fost învinse de Gabriela Dabrowski şi Carol Zhao. România îşi asigurase victoria încă dinaintea acestui meci. Dabrowski şi Zhao s-au impus, scor 4-6, 6-1, 10-6 după o oră şi 16 minute de joc. Tot duminică, Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Sâmbătă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, iar Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2, pe Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

România va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar Canada va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.