O petiţie care cere rejucarea meciului Franţa - Elveţia din optimile de finală ale Euro-2020 a strâns peste 200.000 de semnături până în prezent, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Portarul Sommer nu era pe linia porţii când Mbappé a executat lovitura de departajare", acesta este motivul pentru care un suporter, Pierre, s-a angajat în demersul ambiţios de obţine rejucarea meciului dintre Franţa şi Elveţia.

Până joi după-amizaă, au fost înregistrate peste 215.000 de semnături.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema '57, '59 şi Paul Pogba '75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic '15 şi '81 şi Mario Gavranovic '90.

În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalti.

Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.

La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat.

Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.