Carmelo Anthony, unul dintre cei mai buni baschetbalişti din istoria NBA, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, la vârsta de 38 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi amintesc de zilele în care nu aveam nimic. Doar o minge pe teren visând la ceva mai mult. (...) Ţelul meu a fost puternic, comunităţile mele, oraşele pe care le reprezentam cu mândrie şi fanii care m-au susţinut pe parcurs... Le sunt mereu recunoscător pentru că aceşti oameni şi aceste locuri m-au făcut Carmelo Anthony. Dar acum a sosit momentul să-mi iau rămas bun. … Sunt încântat de ceea ce îmi rezervă viitorul”, a spus Carmelo Anthony.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmelo Anthony (@carmeloanthony)

Anthony, de zece ori All-Star, a jucat timp de 19 sezoane în NBA, pentru echipele Denver Nuggets, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trail Blazers şi, ultima dată, Los Angeles Lakers.

Carmelo Anthony îşi încheie cariera cu un bilanţ de 28.289 de puncte reuşite, ocupând locul nouă în topul all-time, după LeBron James, Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone, Kobe Bryant, Michael Jordan, Dirk Nowitzki, Wilt Chamberlain şi Shaquille O’Neal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.