Novak Djokovici a oferit o primă reacţie după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia, spunând că este mulţumit şi îi este recunoscător judecătorului care a analizat cazul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a declarat el, într-o postare pe Twitter.

"Deocamdată nu pot spune mai multe, dar VĂ MULŢUMESC tuturor pentru că sunteţi alături de mine prin toate acestea şi mă încurajaţi să rămân puternic", a adăugat el, într-o nouă postare.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.