Fostul pilot austriac Niki Lauda, supus unui transplant pulmonar la începutul lunii august, la spitalul AKH din Viena, a fost externat, miercuri, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lauda a putut părăsi astăzi spitalul, iar starea sa general este bună. Niki Lauda trebuie să respecte un program intens de recuperare medicală, timp de mai multe săptămâni”, se arată într-un comunicat al AKH.

Lauda, triplu campion mondial de Formula 1 în urmă cu peste trei decenii, a fost supus unui transplant pulmonar, în data de 2 august.

Niki Lauda, acum în vârstă de 69 de ani, a câştigat Campionatul Mondial de Formula 1 în 1975, 1977 şi 1984. În prezent, el este conducător şi acţionar al echipei de F1 Mercedes. Lauda a fost supus unor transplanturi de rinichi în 1997 şi în 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.