Perechea Monica Niculescu/Elena-Gabriela Ruse s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Nottingham, cu premii de 250.000 de dolari. Ruse a jucat joi şi la simplu şi a obţinut tot o victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu şi Elena-Gabriela Ruse au învins în primul tur la dublu echipa Sharon Fichman/Miyu Kato (Canada/Japonia), scor 6-3, 5-7, 10-8, într-o oră şi jumătate.

În runda următoare, cele două românce vor întâlni perechea Alexa Guarachi/Erin Routliffe (China/Noua Zeelandă).

Premiul pentru participarea în sferturile de dublu este de 1.820 de dolari şi 60 de puncte.

Tot joi, Elena-Gabriela Ruse, locul 211 WTA, venită din calificări, a acces în sferturile de finală ale probei de simplu, trecând în optimi de sportiva elveţiană Viktorija Golubic, numărul 85 mondial, scor 7-6 (3), 4-6, 6-4, în două ore şi 25 de minute. În runda următoare, Ruse o va întâlni pe favorita principală, jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 28 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.