Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că îi este ruşine de felul în care s-a prezentat formaţia sa şi că nu reuşeşte să-i aducă pe jucători cu picioarele pe pământ după câştigarea Cupei şi Supercupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-e ruşine de cum ne-am prezentat în seara asta. M-a deranjat foarte tare atitudinea, nu am avut deloc agresivitate. Nu reuşesc să-i readuc cu picioarele pe pământ. Cele două trofee, ok, sunt două performanţe foarte mari, dar fac parte din trecut. Au tot meritul că au realizat acest lucru, dar trecutul e trecut. Am avut un început foarte foarte rău acest sezon. Le-am atras atenţia că dacă nu ne schimbăm atitudinea vom avea probleme. Uite că nu m-am înşelat. Până la urmă trebuie să ţinem capul în pământ, am pierdut la liderul campionatului. E dezamăgitor pentru mine ceea ce s-a întâmplat în această seară. Voiam să văd o altă atitudine. Am avut o evoluţie ruşinoasă", a spus Niculescu la Digi Sport.

El a precizat că nu este supărat pe Voduţ, care a ratat o ocazie importantă la Cluj-Napoca. "În momentul când adversarul nu-ţi ofertă foarte multe şanse, trebuie să maerchezi. Atacantul e în regulă că ajunge acolo, dar trebuie să profiţi şi de jumătate de ocazie dacă ţi se oferă. Nu sunt supărat pe Voduţ. Îşi doreşte, dar n-a reuşit să marcheze", a adăugat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Niculescu a menţionat că nu se aştepta ca FC Voluntari să obţină doar opt puncte în primele şapte etape: "Nu mă aşteptam deloc. Să uităm play-off-ul, Trebuie să intrăm cu capul în zid la propriu, să ne trezim pentru că nu mai putem trăi din cele două trofee", a afirmat el.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Pentru gruparea clujeană, liderul clasamentului, este a şasea victorie în actuala ediţie de campionat.

Golurile au fost marcate de Omrani ‘5 şi Urko Vera '37.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.