Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat luni seară, după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meci la care arbitrul Cătălin Popa a acordat trei penaltiuri, că din câte a înţeles loviturile de departajare ale gazdelor nu au fost acordate corect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să remarc atmosfera care a fost în această seară pe stadion, extreme de civilizată, plăcută… În momentul în care nu eşti liniştit în totalitate în clasament se vede tracul în jocul ambelor echipe. A fost un meci încrâncenat, cu agresivitate destul de ridicată. Am suferit în repriza secundă. Un penalti am înţeles că nu a fost absolut deloc. Şi am înţeles că la faza premergătoare golului doi ar fi fost un ofsaid destul de mare. Penaltiul numărul unu al lor toată lumea mi-a spus că nu a fost şi că la faza golului doi al lor a fost ofsaid. Nu dau vina pe arbitraj, doar remarc ceea ce mi s-a transmis”, a spus Niculescu la Digi Sport.

Antrenorul a precizat că le-a atras atenţia jucătorilor săi la pauză să fie foarte atenţi. “La pauză le-am atras atenţia să fie foarte atenţi la orice contact. Am înţeles că a fost alt penalti, care nu ni s-a dat. Până la urmă rămânem cu lucruri bune, că am reuşit să revenim pe final şi am luat un punct foarte important”.

El a menţionat că totuşi rezultatul este echitabil, însă nu este mulţumit. “Mi-aş fi dorit foarte mult să câştigăm toate cele trei pujncte. Echipele care vor veni aici vor avea viaţă grea. Ceea ce am văzut aici m-a impresionat”.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, luni seară, scor 2-2, de FC Voluntari, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, primul jucat de gazde pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în principalul eşalon fotbalistic din România. Primele trei goluri au fost marcate din penalti, iar al patrulea, al oaspeţilor, a fost înscris în minutul 90+2.

Au marcat: Fulop ’49 (penalti), ’71 (penalti) / Marinescu ‘45+1 (penalti), Bălan ‘90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.