Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat miercuri seară, după remiza cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1, că îl îngrijorează faptul că formaţia sa nu poate marca mai multe goluri deşi îşi creează ocazii, el subliniind că jucătorii trebuie să fie mai atenţi la finalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt îngrijorat că nu reuşim să marcăm mai multe goluri. La fiecare meci ne creăm 6-7 ocazii de a marca. Trebuie să fim mai concentraţi la finalizare", a spus Dică la Digi Sport.

Tehnicianul a refuzat să comenteze arbitrajul, însă s-a declarat dezamăgit: "Nu vreau să comentez arbitrajul, dar sunt dezamăgit".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a menţionat că dintre jucătorii nou-veniţi, pe Dragoş Nedelcu intenţionează să îl folosească pe postul de fundaş central. "Vom încerca să jucăm cu Nedelcu fundaş central. Este un jucător care poate să ocupe două poziţii. Îmi mai doresc un fundaş central, sperăm să îl aducem", a mai spus Dică.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată miercuri seară, pe Arena Naţională, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Au marcat Gnohere '56 (penalti) pentru gazde şi Platini '8 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.