Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, vineri, că FCSB va evolua într-o grupă echilibrată în Liga Europa, din care toate echipele au şanse de calificare în faza următoare. Dică speră ca formaţia bucureşteană să aibă evoluţii bune şi apreciate de suporteri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi. Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano", a afirmat Dică pentru steauafc.com.

Formaţia FCSB va evolua în grupa G alături de echipele Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano conform tragerii la sorţi de la Monaco.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciurile se dispută în perioada 14 septembrie - 7 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.