Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că formaţia sa a dominat în repriza a doua a jocului de pe Arena Naţională, însă nu a reuşit să fie mai eficientă din punct de vedere al ofensivei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi doream să câştigăm acest joc. În prima repriză părea nu avem nicio şansă să câştigăm. În a doua am dominat jocul, am avut o oposesie bună, ne-am creat ocazii şi am egalat. Dar până la urmă este bine că cei de la CFR Cluj nu s-au distanţat. În repriza a doua cei de la CFR practic nu au contat. Din păcate nu am reuşit să facem mai multe pe faza ofensivă. Ne aşteaptă meciuri foarte grele în campionat şi trebuie să trecem cât mai repede peste acest joc", a spus Dică la Digi Sport.

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu liderul Ligii I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIV-a a actualei ediţii de campionat. Au marcat Budescu '76 (penalti) pentru gazde şi Vinicius '33 pentru oaspeţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii I, cu 53 de puncte, iar FCSB rămâne pe poziţia a doua, cu 51 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.