Rapid l-a transferat sub formă de împrumut pe Nicolae Carnat, în vârstă de 23 de ani, campion în sezonul trecut cu CFR Cluj, a anunţat gruparea giuleşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o realizare transferul la Rapid, mă bucur că echipa a revenit în Liga 1 şi sper să reuşim să facem lucruri frumoase în noul sezon, să îi facem fericiţi pe suporteri. Pe suporteri i-am urmărit mereu cu plăcere pe reţelele de socializare şi abia aştept să joc pe noul Giuleşti, cu ei în spate. Am multe de învăţat şi de dovedit şi de aceea am venit aici, deoarece, împreună cu noii mei coechipieri, vreau să realizăm obiective măreţe. Am urmărit parcursul Rapidului din Liga 4, e o performanţă foarte mare că a revenit în prima ligă. Sper să ajungem cât mai sus în acest sezon, chiar şi în play-off", a spus fotbalistul, pentru fcrapid.ro.

El a venit împrumut, pe un an, cu opţiune de cumpărare.

Născut la Alba Iulia, Carnat şi-a făcut junioratul la Unirea Alba Iulia, după care s-a transferat la Academia Hagi, ajungând ulterior în Anglia, la Wolverhampton, unde a jucat pentru formaţia U23, fiind împrumutat în sezonul 2107/2018 la Esbjerg, în Danemarca.

Revenit în ţară, Nicolae a evoluat în Liga 1 pentru Dunărea Călăraşi, transferându-se la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a jucat în 33 de meciuri din sezonul trecut, marcând de 6 ori. În iarnă, Carnat a semnat cu CFR Cluj, echipă pentru care a evoluat în zece meciuri de campionat.

Noul mijlocaş de bandă dreapta al Rapidului a evoluat pentru naţionala României la nivelul echipelor U17 şi U21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.