Tenismenul autralian Nick Kyrgios, locul 72 ATP, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, pe germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 2, în finala turneului de 500 de puncte de la Acapulco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kyrgios s-a impus după o finală care a durat 90 de minute şi va încasa un cec în valoare de 367.630 de dolari, în afara celor 500 de puncte ATP. Zverev va primi 184.640 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Acesta este cel de-a cincilea trofeu de simplu din cariera australianului, al doilea la un turneu de categorie ATP 500 şi primul din ianuarie 2018.

El a avut o evoluţie extraordinară în Mexic, reuşind trei victorii împotriva unor jucători din Top 10 ATP, Rafael Nadal, numărul 2 mondial, Zverev şi John Isner, numărul 9, şi învingând un fost câştigător de turneu de grand slam, Stan Wawrinka.

Luni, Kyrgios va urca 41 de locuri în clasamentul ATP, până pe 31.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.