Fredi Bobic, directorul sportiv al clubului Hertha Berlin, a anunţat, marţi, că jucătorii echipei care nu sunt vaccinaţi şi care vor fi nevoiţi să intre în carantină nu vor mai fi plătiţi în perioada respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am hotărât din 2 noiembrie să nu plătim jucătorii nevaccinaţi cât timp sunt în carantină", a spus Bobic, pentru presa germană.

La începutul lunii trecute, conducerea clubului din Berlin i-a anunţat pe jucătorii nevaccinaţi că trebuie să-şi achite singuri testele PCR, obligatorii conform protocolului sanitar din Bundesliga.

Bayern Munchen a decis, de asemenea, să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate.

Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit săptămânalului german, oficialii Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, potrivit Bild.

Bayern, care a pierdut vineri, fără Kimmich, meciul cu Augsburg (scor 1-2), în etapa a XII-a a Bundesliga, a refuzat să comenteze informaţiile apărute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.