Emblematicul antrenor al echipei New England Patriots, Bill Belichick, a anunţat joi că părăseşte franciza din Massachusetts, după 24 de sezoane în NFL şi şase Super Bowl-uri câştigate, toate cu legendarul Tom Brady în componenţă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt atât de multe amintiri şi gânduri minunate care îmi vin în minte când mă gândesc la Patriots... Voi fi mereu un Patriot", a declarat Belichick într-o conferinţă de presă. "Abia aştept să mă întorc aici, dar deocamdată vom merge mai departe. Sunt entuziasmat pentru viitor, dar apreciez cu adevărat oportunitatea şi sprijinul (primit) aici".

Anterior, ESPN şi alte mass-media anunţaseră plecarea antrenorului în vârstă de 71 de ani, care mai avea un an de contract cu New England.

Acest lucru a fost confirmat şi de proprietarul Patriots, Robert Kraft. "Am convenit de comun acord să ne despărţim pe cale amiabilă. Sunt foarte mândru că parteneriatul nostru a durat 24 de ani. Nu cred că a existat în NFL un joint-venture care să fi durat mai mult şi să fi fost atât de productiv ca al nostru".

Împreună cu fostul quarterback Tom Brady, căruia i-a fost mentor şi care este considerat cel mai bun jucător din toate timpurile, Belichick a câştigat Super Bowl în 2002, 2004, 2005, 2017 şi 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.