Atacantul brazilian Neymar a fost scos cu targa de pe teren la meciul jucat, duminică, de echipa lui, PSG, pe terenul formaţiei Saint-Etienne, în etapa a XV-a a Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului, însă primele controale medicale arată o perioadă mai mică decât cea intuită iniţial, de până la şase săptămâni, informează lequipe.fr.

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie, însă, să fie confirmată de un control medical mai amplu, pe care Neymar îl va face luni.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Saint-Etienne, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0.

Învingătorii au marcat prin Marquinhos ‘45+2, ‘90+1 şi Di Maria ’79, toate trei golurile din assisturi ale lui Messi.

Pentru gazde a înscris Bouanga, în minutul 23.

La PSG, Sergio Ramos, venit în vară, a jucat în premieră. El a fost integralist.

Neymar a părăsit terenul accidentat, în minutul 88. El a fost scos de pe teren pe targă, având probleme la glezna stângă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.