Newcastle l-a pierdut pe fundaşul Kieran Trippier pentru mai multe meciuri, după ce internaţionalul englez de 31 de ani s-a accidentat în partida cu Aston Villa, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul a anunţat că investigaţiile efectuate de jucător au arătat o fractură la al cincilea metatarsian de la piciorul stâng şi va lipsi în "următoarele meciuri".

Trippier a venit la Newcastle în luna ianuarie de la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 12 milioane de lire sterliine. El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea engleză.

De la sosirea lui, Newcastle a obţinut zece puncte în patru meciuri cu el pe teren, aproape jumătate din totalul punctelor echipei în acest sezon, 21.

Pe lângă importanta lui contribuţie defensivă, Trippier a marcat de două ori din lovituri libere excelent executate.

Duminică, el a fost în premieră căpitanul echipei Newcastle, în absenţa lui Jamaal Lascelles, şi a marcat golul victoriei obţinute cu 1-0 în faţa formaţiei din Birmingham, în minutul 35. Din nefericire, Trippier a fost obligat să părăsească terenul în minutul 48, din cauza accidentării suferite.

După o primă parte dezastruoasă a sezonului şi după campania de transferuri, clubul preluat în octombrie de Fondul Public saudit de Investiţii (PIF), condus de prinţului moştenitor al coroanei Arabiei Saudite, Mohammed Bin Salman, a ieşit din zona retrogradării. Newcastle ocupă locul 17, ultimul de menţinere, având cu patru puncte peste Norwich, de pe locul 18, primul retrogradabil, formaţie care are un meci în plus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.