Echipa New England Patriots a câştigat, duminică, pentru a cincea oară în istorie Super Bowl, impunându-se cu scorul de 34-28 în meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, după ce a revenit spectaculos de la 3-28.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patriots s-a impus în prelungiri, o premieră pentru Super Bowl.

Tom Brady a fost ales cel mai bun jucător al celei de-a 51-a ediţii a Superbowl. Brady a devenit primul quarterback câştigător al cinci inele Super Bowl şi al doilea jucător care reuşeşte această performanţă, după Charles Haley. În plus el este primul jucător ales de patru ori MVP al Super Bowl.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
FOTO: Facebook NFL
FOTO: Facebook NFL

Sportivul în vârstă de 39 de ani a fost susţinut din tribună de soţia sa, Gisele Bundchen. 

 Înainte de meci, imnul SUA a fost intonat de Luke Bryan, iar spectacolul la pauză a fost asigurat de Lady Gaga, care şi-a deschis show-ul cu o combinaţie între "God Bless America" şi "This Land Is Your Land", iar apoi a cântat şi hituri ca "Poker Face", "Born This Way" şi "Bad Romance".

FOTO: Facebook NFL
FOTO: Facebook NFL

La meciul disputat pe NRG Stadium din Houston au asistat 70.000 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.