Tehnicianul croat Neven Hrupec a semnat un contract valabil până în vară cu HC Dunărea Brăila, cu posibilitate de prelungire, a anunţat gruparea din Liga Florilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Croatul a mai antrenat echipa în sezonul 2019-2020, când a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europene.

În vârstă de 47 de ani, el a mai pregătit formaţiile MKS Lublin, CSM Ploieşti, Jomi Salerno, Pogon Szczecin şi Podravka Vegeta.

Clubul a anunţat, marţi, că Dunărea Brăila şi antrenorul echipei de handbal feminin, Morten Soubak, au hotărât de comun acord rezilierea contractului.

De la începutul anului 2022, echipa a pierdut patru din ultimele 5 întâlniri, între care două pe teren propriu, cu SCM Craiova şi Minaur Baia Mare, dar şi în deplasările de la Dacia Mioveni şi HC Zalău, acumulând numai 3 puncte în Liga Florilor Mol.

Soubak era în funcţie în aprilie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.