Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a declarat, duminică seară, după meciul de final de sezon, cu FCSB, scor 2-0, că noul antrenor al echipei giuleştene va fi Neil Lennon. Şucu a precizat că Bogdan Lobonţ, care a stat pe banca tehnică în ultima perioadă, va rămâne “în mod cert la club”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am plecat de vreo două luni mai liniştiţi de aici. Noi ştim că mâine ar trebui să semnăm contractul şi sper ca marţi să fie conferinţa de presă. Bogdan Lobonţ va rămâne în mod cert în club. Nu au fost dure absolut deloc negocierile cu Neil Lennon. Dânsul nu a negociat ceva special pentru dânsul, a negociat doar investiţia pe care o facem în club. Nu a fost interesat de suma pe care ar încasat-o dânsul, mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în clubi”, a spus Şucu.

FC Rapid s-a despărţit în 16 aprilie de Cristiano Bergodi, iar atunci interimatul a fost preluat de Bogdan Lobonţ.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Neil Lennon, în vârstă de 52 de ani, a antrenat de-a lungul carierei echipele Celtic, Bolton Wanderers, Hibernian şi, ultima dată, Omonia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.