Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat duminică seară, după derbiul cu Steaua, scor 1-1, că dinamoviştii nu au fost departe de o victorie, dar şi egalul este binevenit, el subliniind că steliştii au rămas "mai pe loc" şi că poate titlul va fi câştigat de Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt mulţumit de jocul din a doua repriză, îmi doream o victorie şi nu am fost departe să o obţinem. Şi egalul este bun. Nu am plecat învinşi, avem o echipă tânără. Şi un egal e binevenit. Steaua rămâne mai pe loc şi poate ia Astra campionatul. (...) Cred că arbitrul a ţinut bine meciul în mână", a spus Negoiţă.

El a precizat că negociază cu tehnicianul Mircea Rednic prelungirea contractului acestuia şi că vor ajunge la o variantă de mijloc: "Cu domnul Rednic suntem în negocieri să prelungim contractul. Ajungem la o variantă de mijloc să putem merge mai departe împreună".

Echipele Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 1-1, în derbiul etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I, "roş-albaştrii" aflându-se în acest moment la trei puncte în urma liderului Astra Giurgiu.

Steaua a deschis scorul prin autogolul lui Filip, în minutul 16, Dinamo reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 48.

Echipa Steaua a jucat în inferioritate numerică din minutul 90+1, după ce Mihai Pintilii a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Bicfalvi şi a fost eliminat de Alexandru Tudor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.