Kylian Mbappé a fost primit la Palatul Élysée pentru un dineu alături de Emmanuel Macron, Nasser Al-Khelaïfi şi emirul Qatarului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, relattează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost unul dintre cei 120 de invitaţi la Palatul Élysée, printre care Jack Lang, Jean-Yves Le Drian şi Nicolas Sarkozy. Întâmpinat de Garda Republicană şi de o mulţime de fotografi, Kylian Mbappé a fost una dintre primele celebrităţi care au păşit pe covorul roşu în curtea palatului prezidenţial.

La sosirea sa, emirul Qatarului i-a şoptit câteva cuvinte la ureche, stârnind râsul lui Emmanuel Macron, care a glumit: "O să ne faceţi din nou probleme". Contextul acestui schimb de replici rămâne necunoscut, chiar dacă viitorul căpitanului Les Bleus, care va părăsi PSG în această vară pentru a ajunge la Real Madrid, trebuie să fi fost în centrul reflecţiilor şefului de stat.

În timpul dineului care a urmat, Kylian Mbappé a avut ocazia să se întâlnească cu preşedintele său de la PSG, Nasser Al-Khelaïfi, care era prezent la masa principală alături de Brigitte Macron şi Nicolas Sarkozy.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.