Reprezentativa under 17 a României a învins, luni, cu scorul de 2-1, naţionala similară a Lituaniei, într-un meci de la turneul din România de calificare pentru Campionatul European din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida disputată la Mogoşoaia, au marcat Vlad ‘6 şi Alexandru ’27 pentru România, respectiv Piliukaitis ’32 pentru Lituania.

Joi, tot la Mogoşoaia, România va întâlni de la ora 19.00 echipa Luxemburgului. În aceeaşi zi, de la ora 15.00, se vor întâlni la Buftea selecţionatele Austriei şi Lituaniei.

Duminică sunt programate meciurile România – Austria (ora 17.00, Mogoşoaia) şi Luxemburg – Lituania (ora 17.00, Buftea).

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 şi cele mai bune patru dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica la Turul de Elită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.