Selecţionerul Mirel Rădoi le-a pregătit jucătorilor săi o nouă surpriză. După ce luni s-au antrenat la piscina hotelului, în această dimineaţă, tricolorii U21 s-au pregătit pe terenul de nisip din incinta complexului unde sunt cazaţi în Italia informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenamentul a fost unul intens, de forţă. Jucătorii au fost împărţiţi în 4 grupe şi fiecare dintre acestea a executat, pe rând, câte un exerciţii. Şedinţa de pregătire s-a încheiat pe gazon, unde tricolorii s-au duelat între ei, într-un joc şcoală.

A fost ultimul antrenament în formulă restrânsă, pe parcursul zilei de azi se vor prezenta în cantonament fotbaliştii convocaţi la prima reprezentativă: Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă, Dennis Man, Ianis Hagi şi George Puşcaş. Cătălin Căbuz, implicat în jocurile de baraj pentru promovare/menţinere în Liga 1, va ajunge în Italia pe 13 iunie.

După amiază, lotul României va merge la plimbare în Cesena.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena. Aici se va sta pe durata turneului final.

Naţionala României va debuta în Grupa C a turneului final în 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), la 21 iunie va juca împotriva Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.