Reprezentativa României a efectuat, miercuri, un nou antrenament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, de la şedinţa de pregătire lipsind Bogdan Stancu, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stancu s-a prezentat cu probleme medicale la începutul săptămânii, la reunirea lotului convocat de selecţionerul Christoph Daum.

Miercuri, după încălzirea ce a durat aproximativ un sfert de oră, jucătorii primei reprezentative, coordonaţi de Christoph Daum şi de secunzii Ionuţ Badea şi Rudi Verkempinck, au trecut la jocul cu mingea. Tricolorii au exersat diferite scheme de joc pe un teren de dimensiuni reduse, înainte de a încheia antrenamentul cu exersarea fazelor fixe.

Înainte de a intra la vestiare, mai mulţi jucători i-au testat reflexele de portar fundaşului Cosmin Moţi.

Meciul România - Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, va avea loc duminică, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.