Naţionala feminină de fotbal a României nu a mai mers în Croaţia, după ce o jucătoare şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Naţionala feminină nu a mai mers în Croaţia, deplasare programată în această dimineaţă, după ce au fost depistate două cazuri pozitive cu virusul SARS-CoV-2  în cadrul lotului. Este vorba despre un membru al staff-ului tehnic şi o jucătoare. Aceasta a fost testarea UEFA necesară partidei cu naţionala Croaţiei şi a treia din această acţiune a lotului. În plus, întreaga delegaţie a efectuat testarea rapidă la intrarea în cantonamenul de la Mogoşoaia.

Federaţia Română de Fotbal a luat toate măsurile care se impuneau pe durata acestei acţiuni, de la păstrarea distanţei în sala de mese până la cazarea în regim single a fiecărei persoane implicate în această acţiune. Cele două persoane au fost izolate de restul echipei, urmând ca DSP să deschidă o anchetă epidemiologică.

FRF a solicitat UEFA reprogramarea partidei cu naţionala Croaţiei din 1 decembrie, un răspuns în acest sens urmând a fi comunicat ulterior", a precizat FRF.

Naţionala feminină trebuie să dispute, marţi, în deplasare, împotriva Croaţiei, ultimul joc din campania de calificare la WEURO 2021. România ocupă locul 3 în grupa H a preliminariilor, fără şanse de calificare la turneul final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.