Tehnicianul echipei RB Leipzig, Julian Nagelsmann, a declarat, după meciul cu PSG, pierdut cu scorul de 0-3, că este mândru de faptul că formaţia sa a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, deşi sentimentul de frustrare este copleşitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pur şi simplu PSG a fost echipa mai bună, trebuie să acceptăm asta. La golurile doi şi trei am avut ghinion, acestea venind după greşeli simple care sunt pedepsite la acest nivel. Suntem mândri că am ajuns până în semifinale, deşi în acest moment frustrarea este sentimentul care ne copleşeşte. Este impresionant să te afli între primele şatru echipe din Europa. Mai avem mult de lucru, dar suntem o echipă capabilă să crească şi deja am reuşit multe”, a spus Nagelsmann.

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat în finala Ligii Campionilor, marţi seară, învingând în semifinale, la Lisabona, cu scorul de 3-0, echipa RB Leipzig.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.