Antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Ngelsmann, a declarat că jucătoriii săi sunt greu de oprit când dau dovadă de dorinţă şi energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când arătăm dorinţă şi energie, este greu să ne oprim. Daca am fi jucat mereu asa, situatia s-ar fi aranjat de mult timp în Bundesliga. Ştim că Lewandowski este periculos în suprafaţă adversă, mă bucură golurile lui. Şi a evoluat bine, a participat şi la jocul colectiv", a declarat Nagelsmann, potrivit lequipe.fr.

Matthias Jaissle, antrenorul echipei Salzburg, a declarat că jucătorii săi au primit o lecţie în meciul cu Bayern.

"E dureros pentru băieţii noştri, ne-am imaginat altceva. Lecţia din această seară este că împotriva unei echipe de foarte înalt nivel precum Bayern trebuie să joci la cel mai bun nivel al tău, altfel nu merge. Şi nu am făcut-o în seara asta. Dar am făcut un sezon superb în Liga Campionilor", a spus el.

La Munchen, Bayern a învins, marţi, cu scorul de 7-1 (4-0), pe FC Salzburg, în manşa a doua a optimilor. În tur, scorul a fost 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.