Spaniolul Rafael Nadal, care la începutul anului a câştigat Australian Open, a declarat că faptul că la ediţia următoare a competiţiei va participa şi Novak Djokovici este “cea mai bună veste posibilă”, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Tenisul este întotdeauna mai bun atunci când pe teren sunt cei mai buni jucători. Ceea ce s-a întâmplat nu a făct bine sportului nostru. Însă aparţine trecutului. Roger (Federer) nu mai joacă, şi eu am ratat turnee de grand slam din cauza accidentărilor, anul trecut Novak nu a putut juca în Australia... A trecut totul. Acum, Novak va putea juca la Melbourne. Este cea mai bună veste posibilă”, a spus Nadal.

“Mă bucur pentru el, pentru turneu şi pentru fani”, a adăugat spaniolul.

Novak Djokovici a aflat marţi că guvernul australian a decis să ridice interdicţia de acces pe teritoriuul Australiei în cazul sârbului, venită după ce sportivul a fost expulzat în ianuarie pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.