Tenismenul spaniol Rafael Nadal s-a confuntat cu o situaţie inedită la conferinţa de presă organizată după primul său meci de la Australian Open, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un jurnalist italian a aţipit, iar Nadal a reacţionat cu mult umor.

"Nu ar trebui să fie interesant azi", a şoptit el către ziariştii din sală, iar aceştia au izbucnit în râs. Iar cel vizat, Ubaldo Scanagatta, s-a trezit.

"Bună ziua, Ubaldo. Da, ştiu că ţineai ochii închişi ca să te concentrezi mai bine", i-a transmis Nadal.

 

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-5, pe australianul James Duckworth, locul 237 ATP, beneficiar al unui wild card, în primul tur al Australian Open.

Nadal s-a impus după un meci de două ore şi 15 minute şi va juca în manşa a doua împotriva învingătorului din meciul Matthew Ebden (Australia), locul 48 ATP.

Jucătorul spaniol nu mai evoluase de la 7 septembrie 2018, când a abandonat meciul din semifinalele US Open cu Juan Martin del Potro, din cauza unei accidentări la genunchi.

Nadal a câştigat o dată Australian Open, în 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.