Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru rapidişti urmează 11 meciuri ca 11 finale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Practic pentru noi de mâine începe play-off-ul. Întâlnim echipa de pe primul loc, o echipă grea, bună şi o să avem de mâine încolo 11 meciuri ca 11 finale. Abordăm meciul cu Farul la victorie, bineînţeles. Alibec este periculos, trebuie să fim atenţi la el. Cu toţii suntem conştienţi că dacă nu intrăm conectaţi şi gata de luptă din primul minut orice meci se face greu. Trebuie să fim gata să ne sacrificăm şi să luptăm până în ultimul minut”, a spus Mutu.

Antrenorul consideră că decizia de rejucare a meciului Sepsi – U Craiova 1948 este corectă. “Aş vrea Craiova în play-off, pentru că am antrenat-o. Dar cred că a fost o decizie corectă. Play-off-ul se dispută pe teren”, a afirmat el.

FC Rapid va întâlni liderul Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.