Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, joi seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că jucătorii clujenii sunt avantajaţi de arbitri, el menţionând că George Găman a acordat un penalti inexistent şi nu se află la prima astfel de prestaţie împotriva dinamoviştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După părerea mea este penalti inexistent. Nu e prima oară când George Găman are astfel de arbitraje contra lui Dinamo. Orice echipă care joacă aici pleacă de la 1-0 pentru CFR. E păcat pentru spectacolul fotbalului ca victoria să vină astfel. Ne pare foarte rău că am pierdut printr-o decizie greşită a arbitrului. Ştiu că şi tuşierul a confirmat că nu el a dat penalti. Nu ştiu cum ar fi putut să vadă acel penalti", a spus Mutu la Digi Sport.

El a menţionat că gazdele "s-au apărat cu 8-9 jucători". "Practic cu toată echipa. Nu am dominat în niciun meci aşa cum am făcut-o în repriza secundă. Suntem mulţumiţi de joc, am avut ocazii", a adăugat Mutu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat acordat de centralul George Găman şi de la gazde au fost eliminaţi Mario Camora şi Juan Culio.

Golul a fost înscris de Culio, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Nedelcearu.

Mario Camora a fost eliminat direct în minutul 83, pentru un fault dur la Nascimento. În minutul 90+2 a fost eliminat de la gazde şi Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.