Tehnicianul echipei FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat, vineri seară, după meciul cu Juventus Bucureşti, scor 0-1, că jucătorii săi au evoluat destul de bine şi nu au de ce să fie supăraţi, iar adversarii "au făcut antijoc", în ultimele minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un meci bun. Defensiv nu cred că am riscat nimic, nu au avut nicio ocazie de gol. Din minutul 25 nici n-au ajuns la poartă. A fost un antijoc din partea lor în ultimele minute. Poate arbitrul trebuia să se impună mai mult să le dea cartonaşe pentru că trăgeau foarte mult de timp. Jucătorii mei au făcut un meci destul de bun, nu au de ce să fie supăraţi", a spus Mutu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Marius Baciu şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine. "Am avut o atitudine bună. Nu suntem încă o echipă omogenă ca să putem construi. Şi cu puţină şansă am avut câştig de cauză azi. Îi felicit pe jucători pentru mentalitatea de care au dat dovadă după trei eşecuri consecutive", a afirmat el.

Formaţia FC Voluntari a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Pe finalul partidei, în minutul 90+4, tehnicianul Adrian Mutu a fost trimis în tribună.

Golul a fost marcat de Vasile Gheorghe, în minutul 58, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Benzar la Nicoară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.