Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-3, că formaţia sa trece printr-o perioadă foarte grea, dar anul viitor va arăta diferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am pierdut şi acest joc. Trecem printr-o perioadă foarte foarte grea. Astăzi am întâlnit o ecchipă puternică, dar cred că la primul gol a fost un fault. La al doilea, venit după un contraatac foarte rapid, băieţii mei trebuia să facă un fault tactic. Sunt convins că Concordia Chiajna va arăta diferit anul viitor. Avem nevoie de jucători noi”, a spus Munteanu la Digi Sport.

El a precizat că în ceea ce priveşte postul său conducerea clubului este cea care ia decizii. “Decide conducerea. Mulţumită nu poate să fie prin prisma rezultatelor. Dacă conducerea decide ceva în privinţa mea sunt deschis la orice dialog. Dar am discutat cu domnul Tănase (n.r. – preşedintele Cristian Tănase) şi am făcut o strategie care ar trebui să funcţioneze pentru anul viitor”, a explicat Munteanu.

De cealaltă parte, Eugen Neagoe le-a mulţumit jucătorilor echipei Sepsi pentru tot ce au făcut. “Merităm să fim le locul pe care suntem acum. Am dovedit că ne merităm locul în clasament. Le mulţumesc tuturor juctorilor vare au participat la cele 21 de etape şi nu doar lor. Nu avem un lot foarte numerous, dar avem băieţi de mare calitate şi le mulţumesc pentru ce au făcut în aceste şapte luni. Nu vor pleca jucători, poate vom încerca să mai aducem doi sau trei jucători”, a afirmat Neagoe.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an.

Golurile au fost marcate de Simonovski ’35, Florin Ştefan ‘45+2 şi Nouvier ’58 (din penalti acordat pentru un fault în careu)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.