Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, duminică, după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, că elevii săi s-au speriat de joc în prima repriză, însă în a doua şi-au mai revenit şi spre final chiar au dominat, astfel că rezultatul ar fi putut fi mai bun pentru formaţia giurgiuveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit la Cluj să câştig. O dovadă este faptul că am avut cinci jucători de atac. Numai că exprimarea noastră nu a fost aşa cum trebuia. În prima repriză nu am reuşit să facem prea mult pe contraatac, dar ne-am apărat bine. În prima repriză ne-am speriat de joc şi am uitat ce trebuia să facem. În repriza a doua am arătat puţin mai bine. Se putea termina şi mai bine. Le-am dat încredere jucătorilor să joace, să nu le fie frică, şi în a doua repriză s-a văzut. Am dominat în ultimele 15 minute", a spus Mulţescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

Golurile au fost marcate de Vinicius ’54 pentru gazde şi Polczak ‘81 pentru oaspeţi.

În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.