Jucătorii Thierry Moutinho şi Diogo Salomao au fost prezentaţi oficial la FCSB, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit să fiu aici, la acest mare club. Cred că putem câştiga titlul, depinde de cât de mult muncim, nu e un singur meci, e un campionat întreg şi trebuie să fim concentraţi. Eram acasă, aşteptam oferte şi când a venit, nu am stat pe gânduri", a declarat Moutinho.

Nici Salomao nu a stat pe gânduri când a primit oferta de la FCSB: "Am ocaiza de a reprezenta un mare club, vreau să dau tot ce e mai bun să ajut echipa. Când am primit oferta m-am gândit la toate aspectele şi mi-am dat seama am toate condiţiile aici".

Tehnicianul Bogdan Andone a afirmat că în continuare are nevoie de jucători: "Sunt bucuros că au reuşit să vină cei doi jucători, aveam mare nevoie, sunt două transferuri importante pentru noi. Avem în continuare nevoie de jucători, ştim foarte bine problema fundaşului stânga. Cu siguranţă mai avem nevoie de jucători, cel puţin din punct de vedere numeric".

Moutinho va evolua cu numărul 14, iar Salomao cu numărul 24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.