Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, consideră că este tratat diferit de arbitri, faţă de alţi tehniceni din Premier League, cum ar fi Jurgen Klopp (Liverpool) şi Pep Guardiola (Manchester City).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Tottenham, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Angliei.

Învingătorii au marcat prin Salah ’26 şi Firmino ’90. Pentru Tottenham a înscris Son, în minutul 33.

"La finalul jocului, i-am spus că a pierdut echipa mai bună. Nu a fost de acord. A fost părerea lui. Mai mult, dacă m-aş comporta pe margine aşa cum face el, aş fi exclus imediat. (...) Din anumite motive, sunt tratat diferit", a explicat portughezul, după meci, la microfonul Amazon Prime. 

În timpul aceluiaşi interviu, Mourinho s-a referit şi la Guardiola: "Vă puteţi imagina ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi pus mâna pe tabela celui de-al patrulea arbitru?"

În finalul partidei Manchester City-Wolverhampton, scor 1-1, Guardiola a protestat cu privire la numărul de minute adiţionale stabilit de central şi a pus mâna pe tabela arbitrului de rezervă, care se pregătea să anunţe prelungirile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.