Antrenorul Jose Mourinho a anunţat, joi, înaintea meciului pe care echipa lui urma să îl joace de Boxing Day, cu Brighton, că Leya, căţeluşa lui, a decedat în ziua de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum a petrecut Crăciunul, Mourinho a răspuns: "Căţelul meu a decedat. Asta mă face trist. Câinele meu era un membru al familiei. E dificil de acceptat. Dar trebuie să merg înainte."

Nu se ştie câţi ani avea Leya, de rasă Yorkshire Terrier, dar era alături de Mourinho dinainte de 2007.

Mourinho a avut un conflict cu poliţia britanică, în mai 20017, pentru Leya. Tehnicianul, care atunci pregătea echipa Chelsea, a fost acuzat că şi-a readus animalul de companie în Marea Britanie fără a respecta obligaţiile de carantină impuse de lege şi fără a i se face câinelui vaccinurile necesare. Poliţiştii au vrut să-i ia câinele, Mourinho s-a opus, astfel că a stat o zi la închisoare din acest motiv. Tehnicianul a fost eliberat după ce a primit un avertisment, iar câinele a fost trimis în Portugalia.

“Londra poate să doarmă liniştită. Marea ameninţare a plecat. Londra este din nou un oraş sigur”, a spus ironic Mourinho, după acest incident.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.