Monica Niculescu spune că înfrângea suferită, sâmbătă, în faţa belgiencei Kirsten Flipkes a fost cauzată de jocul foarte bun şi foarte exact al adversarei. "Mi s-a părut un geniu în teren, Flipkens", a spus românca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi s-a părut că a jucat foarte bine, a avut foarte puţine greşeli, a luat momentele importante, a servit foarte bine în momentele importante. Eu m-am smţit bine în teren, n-am simţit presiune, dar mi s-a părut că ea a jucat bine. Ea poate să joace acest fel de tenis când se simte foarte bine în teren. Tot timpul vole, era foarte activă, a venit bine la fileu şi nu a greşit nici cu dreapta. A luat momentele importante şi asta a contat. Eu m-am simţit excelent pe teren, aş juca şi mâine. M-am simţit bine, am simţit şi mingea, doar că mi s-a părut ea în formă. Chiar vreau să mă uit câte greşeli a făcut în acest meci. Mi s-a părut că a fost geniu în teren Flipkens", a declarat Niculescu.

Ea a precizat că a colaborat foarte bine cu Ilie Năstase, căpitanul echipei României: "M-am simţit foarte bine, a fost super. Se vede că a jucat tenis şi ştie ce trebuie să zică."

Monica Niculescu, locul 36 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Kirsten Flipkens, locul 74 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Belgia din Cupa Federaţiei, care se dispută la Sala Polivalentă din Capitală.

Partida a durat o oră şi 32 de minute.

În al doilea meci al confruntării dintre România şi Belgia se vor întâlni Sorana Cîrstea, 62 WTA, şi Yanina Wickmayer, locul 60 WTA.

Întâlnirea România - Belgia contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei, Învingătoarea va juca barajul pentru accederea în Grupa Mondială, iar învinsa în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.