Monica Niculescu, locul 59 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 7-6 (2), pe Patricia Maria Ţig, locul 134 WTA, în manşa a doua a turneului de la Washington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a durat două ore. La 5-4 în setul al doilea, Ţig a ratat o minge de 1-1 la seturi.

În faza următoare, Niculescu va evolua cu germana Julia Goerges, locul 40 WTA şi cap de serie numărul 4.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Calificarea în sferturi este recompensată cu 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA.

În această fază este prezentă şi Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 115 WTA. 

În sferturi, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.