Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat miercuri seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-2, că este convins că fotbalistul Ciprian Deac, despre care Gigi Becali a afirmat că este "ca şi semnat" pentru FCSB, va da totul pentru CFR Cluj până la 15 mai, iar apoi el va decide ce va face.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-au cum să-l considere suporterii trădător pe Deac, deocamdată e jucătorul nostru. Şi astăzi a alergat foarte mult şi a făcut o partidă foarte bună. Până la 15 mai va da totul pentru această echipă, după aia el va decide ce va face", a spus Miriuţă la Digi Sport.

Vasile Miriuţă a precizat că echipa sa a pierdut miercuri "o bătălie, nu războiul". "Prima repriză n-am jucat deloc bine. Am avut totuşi două ocazii clare. A doua repriză am dominat-o. O înfrângere dureroasă. Am pierdut o bătălie, nu războiul. Mai sunt şase jocuri", a explicat el.

Formaţia FC Dinamo a învins, miercuri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Au marcat Nemec '21 şi Rivaldinho '43.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.