Tehnicianul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este pregătită din toate punctele de vedere, astfel că este încrezător înaintea meciului cu CSU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Aşteptăm meciul de mâine, un meci foarte greu, ştim cu toţii, o echipă bună, joacă fotbal frumos, jucători buni, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm acest joc. Important e că ne-am pregătit bine, jucătorii sunt bine din toate punctele de vedere, la mine nici nu se pune problema să nu fiu bine, aşa că suntem încrezători.  Putem să-i depăşim pe cei de la Viitorul în clasament, dar suntem la mâna noastră.  Cel mai important este să câştigăm mâine. E primul joc, e cel mai important. Îi simt foarte bine pe jucători, încrezători. S-au pregătit foarte bine şi am mare încredere în ei”, a spus Miriuţă.

Vasile Miriuţă consideră că adversara de duminică are jucători de valoare, astfel că dinammoviştii trebuie să fie atenţi. “Cei de la CSU au jucători de valoare în faţă, şi Mitriţă şi Burlacu şi Gustavo, le lipseşte şi Băluţă, sunt jucători foarte buni. Bancu, trebuie să avem mare grijă la el, dar încă o dată, trebuie să ne facem jocul nostru, pentru că dacă noi vom juca bine şi vom face exact ce am făcut la antrenament le vom pune noi mari probleme. Dacă ne uităm pe tabelă, toată lumea spune că Dinamo este favorită, dar jocul nu se joacă pe tabelă, se joacă pe teren. Craiova are jucători de valoare care pot să îl înlocuiască pe Băluţă”, a adăugat el.

Miriuţă s-a declarat mulţumit de campania de transferuri din această iarnă. “Sunt mulţumit. Au plecat nişte jucători buni, chiar foarte buni, dar în locul lor au venit de asemenea jucători buni. Mi-aş fi dorit să vină acum o lună amândoi (Torje şi Palici). Dar fiecare antrenor se bucură când vin jucători de valoare. La meciul acesta nu putem conta pe ei. Cu Palici totul e ok, aşteptăm vizita medicală de luni. Cu Gabi e totul ok, Gabi va intra de astăzi în programul echipei. Gabi Torje a demonstrat că e un adevărat dinamovist, a avut şi alte oferte, mai bune, dar aşa cum a zis şi el şi-a dorit să se întoarcă la echipa lui de suflet. E un jucător foarte bun, important este ca el să fie pus la punct cât mai repede fizic. Nu l-am adus să stea pe bancă, trebuie să ne ajute”.

Tehnicianul a mai spus că presiune a avut din prima zi de când este la Dinamo, însă a asigurat: “Voi fi aici şi după meciul de mâine, staţi liniştiţi”.

Miriuţă a declarat că Dinamo va face totul pentru a câştiga. “Ne pare enorm de rău că nu este printre noi Cătălin Hâldan, ştim cu toţii ce a însemnat

FC Dinamo întâlneşte CSU Craiova, duminică, de la ora 20.45, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.