Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-2, că formaţia sa a jucat aproape perfect timpp de 70 de minute şi ar fi trebuit să fie mai atentă pe final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicit băieţii, au jucat aproape perfect 70 de minute. Nu ştiu să fi avut Steaua vreo şansă până atunci, poate un şut al lui Gnohere. La ora actuală joacă echipa cum doresc eu 60-70 de minute. Mai avem de lucru. Echipa e pe un drum bun. Am pierdut pe mâna noastră dar vom încerca pe viitor să facem mai bine. Trebuia să fim mai atenţi la faza de la ultimul gol", a spus Miriuţă la Digi Sport.

Vasile Miriuţă a subliniat că echipa sa a jucat de la egal la egal cu FCSB. "Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, astăzi s-a văzut o schimbare în bine. S-a jucat de la egal la egal. Păcat de acele două greşeli pe care le-am făcut. E o victorie nemeritată", a adăugat tehnicianul.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a fost condusă cu 1-0.

Gazdele au deschis scorul prin Cristescu '53. Pentru FCSB au marcat Daniel Benzar '75 şi Dennis Man '85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.