Fostul internaţional român Mirel Rădoi a devenit, miercuri, noul manager sportiv al echipei naţionale under 21 a României, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică", a declarat Rădoi.

Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat  două goluri. Ca fotbalist, Rădoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000 şi 2009, precum şi la Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, şi Al-Ain, în perioada 2011-2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.