Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, că autorul celor trei goluri, Mattia Montini, este un atacant adevărat, iar lui Devis Mangia, care spunea înaintea confruntării că se teme de jucătorul italian, i se potriveşte zicala: “De ce ţi-e frică nu scapi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De ce ţi-e frică nu scapi. Montini e un adevărat atacant. Şi încă nu-i pus la punct din punct de vedere fizic”, a spus Rednic la Digi Sport.

El a făcut şi o comparaţie între Montini şi Harlem Gnohere: “Montini e mult mai mobil decât Gnohere, dar Gnohere are mai multă experienţă, protejeaz mult mai bine. În momentul de faţă. Doi atacanţi foarte buni”.

Mircea Rednic a precizat că nu se aştepta la o victorie atât de categorică. “Nu mă aşteptam la acest scor în situaţia nostră, când ultimele meciuri n-am reuşit să înscriem gol, astăzi era şi un cuplu nou de atacanţi, Montini cu Pesici, care a funcţionat foarte bine. Nu mă aşteptam pentru că jucam cu o echipă bună, care venea după rezultate pozitive. Cred că ne-am adaptat mult mai repede la condiţiile de joc. Le mulţumesc tuturor celor care au participat la deszăpezire. Am avut încredere în oamenii care au dat cu lopata. Dacă nu, băgam tractorul şi tot reuşeam să jucăm la ora 21.00. Mă bucur că am reuşit acest rezultat, dar dacă nu câştigăm la Astra şansele de a ne califica în play-off vor fi mult mai rele”, a afirmat tehnicianul.  

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care toate cele trei goluri au fost marcate de Mattia Montini, în minutele 30, 48 şi 53.

Joi, Devis Mangia spunea că Mattia Montini i-a "furat" un titlu la tineret, în Italia, când atacantul evolua la AS Roma. Mangia a precizat atunci că l-a avut şi el în vedere pe Montini pentru un transfer la Craiova.

Întrebat în conferinţa de presă de joi dacă se teme de vreun jucător de la Dinamo, Mangia a pufnit în râs şi a răspuns: "Este o întrebare, pfff... Da, este un italian care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Eu sper că nu va face la fel în acest meci."

"Vă referiţi la Montini?"

"Da, da. Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui, în Italia. În faţa lui şi în faţa lui Pigliacelli. Au fost colegi la Roma. Pigliacelli portar şi Montini a dat gol. E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul m-am gândit (n.r. - la un transfer al lui Montini). Pe acea poziţia a fost una dintre vreo zece opţiuni", a adăugat el în urmă cu două zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.