Tehnicianul Mircea Lucescu şi şeful Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, au fost primiţi, joi, de preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat TFF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întâlnirea care a avut loc la palatul Beylerbeyi, din Istanbul, la care a participat şi vicepreşedintele federaţiei, Ali Durust, Erdogan i-a urat succes lui Lucescu în noul său post, de selecţioner al Turciei.

Potrivit Fotomac, Mircea Lucescu a avut o discuţie destinsă cu Erdogan despre fotbal şi despre situaţia echipei naţionale a Turciei, iar Demiroren şi Durust i-au oferit preşedintelui informaţii despre situaţia fotbalului turc. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Erdogan a afirmat că are încredere în naţionala Turciei în campania de calificare la Cupa Mondială şi a urat succes primei reprezentative în următoarele partide din preliminarii. 

Pe de altă parte, potrivit ahaber.com.tr, Mircea Lucescu s-a întâlnit şi cu predecesorul său de la naţionala Turciei, Fatih Terim, întrevederea dintre cei doi având loc la Bodrum. 

Mircea Lucescu a preluat conducerea tehnică a naţionalei Turciei la începutul acestei luni. 

Reprezentativa Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.