Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului Erling Braut Haaland, şi impresarul Mino Raiola cer 20 de milioane de euro comision fiecare, pentru transferul internaţionalului norvegian Erling Haaland, informează presa internaţională, care citează postul catalan de radio RAC 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă aceşti bani, cei doi solicită un salariu anual de 30 de milioane de euro pentru jucătorul echipei Borussia Dortmund.

Presa spaniolă a scris, joi, că Alf-Inge Haaland şi Mino Raiola au fost la Barcelona, pentru a discuta cu preşedintele grupării catalane, Juan Laporta, transferul jucătorului de la Borussia Dortmund.

Ziarul Sport a dezvăluit că Alf-Inge Haaland şi Mino Raiola au sosit, joi dimineaţă, cu un avion la Barcelona, ​​iar un apropiat al lui Laporta i-a preluat de al aeroportul El Prat.

Cei doi au avut o întrevedere de două ore cu Laporta şi cu noul director de fotbal al clubului, Mateu Alemany.

Curtat de mari cluburi europene, Haaland este în mod suprizător în atenţia catalanilor, ţinând cont de dificultăţile financiare ale clubului şi de faptul că gruparea de care aparţine jucătorul nu intenţionează să-şi cedeze vedeta pe mai puţin de 180 de milioane de euro.

În acest sezon, prodigiosul atacant norvegian de 20 de ani a marcat 33 de goluri în 32 de apariţii în toate competiţiile pentru Borussia Dortmund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.