Ministrul Sportului, Eduard Novak, a notat, duminică, pe Facebook, că va discuta cu CEO-ul companiei care organizează Turul Italiei despre posibilitatea ca în 2024 startul să fie dat din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Novak a fost prezent la startul ediţiei din acest an, la Budapesta.

Am avut onoarea de a fi invitat la acest eveniment sportiv global care se numeşte Giro D’italia! Pentru prima dată în istoria sa de mai bine de 100 de ani a avut startul din Budapesta. Emoţiile, spectatorii şi organizarea au întrecut orice aşteptare. Deşi atmosfera era extraordinară, nu am putut doar să privesc. Am discutat cu CEO-ul companiei care organizează acest eveniment şi, după terminarea competiţiei, vom discuta despre posibilitatea ca startul din 2024 al Giro d'Italia să fie dat din Bucureşti. Şanse sunt, doar să avem şi sprijinul necesar. România merită acest eveniment, ţara aceasta atât de frumoasă merită să fie promovată pozitiv prin sport.

Să ne punem toţi în gând Giro D’italia Grande Partenza Bucharest 2024!!”, a scris Novak.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.