Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că i-a înmânat oficial, miercuri, ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, documentaţia prin care se iniţiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Stadionului Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo!

I-am înmânat astăzi, oficial, d-lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, documentaţia prin care se iniţiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncţionale a Clubului Sportiv Dinamo.

Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo.

Performanţa se face cu investiţii, iar sportul românesc are nevoie de investiţii consistente.

Continuăm să scriem istorie împreună pentru Clubul Dinamo!

Sportul este un ambasador al ţării noastre în străinătate, iar România merită să aibă cea mai bună reprezentare peste hotare!

Clubul Dinamo rămâne un reper pentru lumea sportului românesc, un model de profesionalism şi performanţă care inspiră tinerele generaţii de sportivi şi consolidează tradiţia sportivă.

Ne mândrim cu sportivii noştri şi le doresc să păstreze cât mai sus ştacheta performanţei", a declarat Bode, într-o postare pe Facebook.

Conform cerinţelor UEFA, România trebuia să modernizeze patru stadioane în Bucureşti pe care echipele participante la Euro-2020 să desfăşoare antrenamentele. Dintre acestea, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt finalizate, în timp ce arena Dinamo a întâmpinat dificultăţi din cauza unor probleme juridice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.